Nudimo Vam...

Savjetovanje

posts

SAVJETOVANJE

Ovom prilikom želimo istaknuti da će POSLOVNO I POREZNO SAVJETOVANJE temeljeno na dobroj i zakonski osnovanoj praksi i nadalje biti ključni čimbenik u pomoći i savjetovanju vlasnika i direktora tvrtki u uspješnom upravljanju troškovima i korištenju na zakonu zasnovanih svih poznatih troškova primjerenih specifičnosti poslovanja svake pojedine tvrtke. Naša je zadaća u tome da ustrajemo da naš klijent upravo od nas uz kreiranje učinkovite knjigovodstvene politike, kreira i politiku upravljanja troškovima na način da svojoj tvrtci osigura što manje porezno opterećenje.

Mi smo servis koji radi isključivo za svog klijenta i pronalazimo najbolja rješenja u svakoj nastaloj situaciji. Poštujući zakone platite manje poreza – to je naša poruka u čiju vjerodostojnost se možete ubrzo uvjeriti koristeći naše usluge.

Dobar savjetnik vrijedi i štedi!!!

IT SAVJETOVANJE

Donošenjem odluke o osnivanju poduzeća ili obrta veoma je važno i analizirati potrebe za informatičkim rješenjima kojima ćemo osigurati praćenje poslovnih promjena tijekom redovitog obavljanja djelatnosti.

Radi toga potrebno je prikupiti informacije o prihvatljivim programskim rješenjima koja mogu udovoljiti potrebama korisnika. Da biste donijeli dobru poslovnu odluku ili odabrali odgovarajući softwer najbolje bi bilo da se savjetujete sa svojim knjigovođom koji će se u konačnici koristi podacima i dokumentacijom koja će nastati u tom softweru.

Dobro opremljeni knjigovodstveni ured (poput našeg) može Vam, nakon sagledavanja poslovnih procesa, predložiti koja rješenja su za Vas prihvatljiva i ukazati Vam na prednosti i značaj takvih rješenja te istaknuti uštede u novcu i vremenu koje se nužno troši za rad na samim programima. Stoga Vas pozivamo da prije bilo kakve odluke o uvođenju informatizacije iskoristite besplatni konzalting i nakon upoznavanja s mogućnostima, odaberete najbolje rješenje za svoju tvrtku. Svako unaprijed brzopleto pribjegavanje jednostavnim i jeftinim programima koji rade u zastarjelim programskim jezicima i opremi nakon nekog vremena iziskuje povećanje troškova za nabavku softwera i usporava proces razvoja poduzeća, te se ne preporuča…

Pošaljite upit- test

Za sva dodatna pitanja vezana uz naše usluge, pošaljite upit. Odgovorit ćemo vam u najkraćem mogućem roku. Test